Monday, 11 April 2011

First Assingment Alam Maya......

Ha bila bace tajuk mcm kelakar kan.......
Tpi tu la ape yang ktorng perlu buat dlam minggu orentasi kat Universiti Blogger Malaysia

Minggu orentasi nie ktorng kena kenalkan diri dlu ye........


Tugasan yang pertama......



Tugasan yang kedua......

Kenalkan diri la......ok name aku muhd afiq......budak kmpng pggil aku jawe......budak kolej pggl aku boboy........nape ngan boboy.....tu name ibu aku beri sebelum name original aku kuar la.....tu aku x tau la.....tu ibu aku bgtau lah.....hahahahaha..........And then suh bgtau plk name blog......Name blog aku Lumrah Kehidupan Student......kenapa mcm tu name ye.....sbb aku akan update entry aku dengan cter2 hidup student nie.......n tentang diri aku nie.......waaallllllaaaaa....

Tugasan yang ketiga......

Aku mula berblogging nie baru je.......tgk followers dah tau an......tu member aku yang ajar and aku search sendiri pasal blog nie......aku start blog nie mase sem 2 aku bermula.......dari situ la aku mula menjinakkan diri aku pada dunia blog...bese ar budak baru nak naik......mesti nak cuba bnda baru ye dak.......

Tugasan yang keempat

Tye pulak mengenai blog masa kini.....aku nak citer pun aku x tau sgt......so pada aku la.....blog la org ramai meluahkan ape yang diorng rase dihati......ntah la aku main agak je la.....x tau la korang an........aku rase better teruskan la sape yang dah ader blog nie......asyik nak melayan facebook je....bosan gak la wei.......

Tugasan yang kelima

Nak pulak cter tentang UBM nie......mcm mane nie.......IPTM nie bgs gak........kadang2 boring je......ader budak x suka bace buku....tpi bce blog boleh plk.....so better ader mcm UBM nie la.......kter dapat berkenalan dengan org yang x pernah kter jumpa...........kter dapat menyatukan bloggers semalaysia kan....and ape lagi ek.....x ader idea la......sory....hehehehehe


Dah pun siap tugasan ye........Fuh lega......Assingment x buat lagi tpi assingment blog leh wat.....hahahahaha...........

Best Blogger Tips

2 comments:

  1. salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

    ReplyDelete